---
Prive Sauna en B&B Limburg

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Bed and Breakfast

Line

Bed and breakfast De Boerderie is gelegen midden in de bossen en velden van het groene Limburg. Je kan er logeren in één van de luxueuze, originele en romantische gastenkamers. Elke kamer heeft een aparte inrichting volgens de vier natuurelementen Vuur, Aarde, Water en Lucht.

KLIK OP DE FOTO VAN DE KAMER VOOR MEER INFORMATIE EN PRIJZEN.

Uit ons gastenboek: (13/4/2011)

Man! Man! Man! Dit is pas relaxen!! Gezellig ontvangen worden, lekker niksen in de immense tuin, van relaxzetel naar relaxzetel, zaaalig met de zon meedraaien. De volgende dag een duomassage en dan 4 uur die zo voorbijvliegen in de sauna, dobberen in de tobbe... gewoon zalig! De laatste dag nog een workshop massage zodat we ook thuis kunnen nagenieten. Een fantastische omgeving, een prachtige accomodatie en bovenal de warme gastvrijheid van Elise en Giancarlo!!
Wordt ooit vervolgd!!!

Dirk & Karin
Meer lezen?De Boerderie is niet alleen een luxueuze bed and breakfast, maar beschikt ook over één van de meest originele privé sauna's in Limburg. Maak van je uitstap een weekendje wellness door een privé sauna of massage te boeken. Of trakteer jezelf en je partner op één van onze verwenarrangementen.

OPGELET! Wij vragen een minimum van 2 overnachtingen, tenzij in combinatie met één van onze wellness arrangementen

Inchecken kan vanaf 14u, uitchecken ten laatste om 11u de dag van vertrek. Om je boeking te bevestigen, betaal je een voorschot van 20 euro per kamer per nacht. Voorschotten worden niet terugbetaald, maar je kan tot 48u op voorhand éénmalig je reservatie kosteloos verplaatsen. Huisdieren zijn NIET toegelaten.

Een gastenkamer boeken kan hier of telefoneer naar 011 / 40 27 37

Ligging en route

---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo