---
B&B kamer WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Pilates, Yoga, Meditatie

Line

Elke week kan je in onze gezellige yogazaal lessen Pilates, Yoga en Meditatie komen volgen.

We geven verschillende vormen van yoga, zodat er voor elk wat wils tussen zit. Een ding hebben al deze lessen gemeen: het zijn allemaal zeer bewuste vormen van lichaamsbeweging. Omdat je helemaal met je aandacht bij de oefening en bij je lijf moet blijven, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Een sterke en soepele geest in een sterk en soepel lichaam, daar gaan we voor!

Klik op de foto voor meer informatie, lesrooster en prijzen.

Abonnementen kunnen gecombineerd worden!

Prive Sauna Dompelbad

In een paar woorden:

Pilates

Pilates is een rustige en bewuste manier van lichaamstraining. Oefeningen worden in opgelegde lichaamshoudingen uitgevoerd met een zeer bewuste ademhaling. Nadruk van de trainng ligt op het 'Powerhouse', het centrum van je kracht: buikspieren, lage rug en bekken.

Relaxatie Yoga en Meditatie

Een les Relaxatie Yoga en Meditatie is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. Dit uur is helemaal van jou. We doen eenvoudige, ontspannende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. Het tempo van de les ligt laag en we eindigen altijd met een ontspanningsmeditatie. Super zen!

Veerkracht Yoga

Graag wat meer uitdaging? De lessen Veerkracht Yoga dagen je lichaam, je geest en vooral je ego uit. Als je erin slaagt dat ego even opzij te zetten en jezelf toe te laten helemaal in de les te komen, zal je een diepgaand effect ervaren. Dat effect zorgt ervoor dat je vanaf nu weer een stuk veerkrachtiger in het leven staat.

>

---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo