---
Prive Sauna en B&B Limburg
WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Zomerarrangementen: Chillen @ De Boerderie

Line

Wanneer het zonnetje schijnt en de thermometer richting 'lekker zwoel' stijgt, is het heerlijk toeven rond het zwembad en in de tuin van De Boerderie. Je zou bijna denken dat onze b&b ergens op het Italiaanse platteland ligt i.p.v. in het Limburgse Beverlo. De gasten van onze b&b genieten hier al jaren van. Maar we willen graag wat meer mensen de kans geven om de batterijen eens komen op te laden en wat vitamine D te komen opdoen tijdens de betere zomerdagen. Vandaar onze zomerarrangementen: een dagje genieten van deze magische plek, even een mini vakantiemoment in onze rustgevende tuin. Dit is de kunst van het 'dolce far niente'!

Hoe het werkt:

Line

De arrangementen gaan alleen door op bepaalde dagen (zie de data bij de verschillende formules) en moeten steeds minstens 24u op voorhand gereserveerd worden. Om je reservatie te bevestigen, betaal je 15,-€ voorschot per persoon.
Groepen van minstens 6 en maximum 10 personen kunnen ook op andere dagen privé reserveren, dit volgens de beschikbaarheid.
Chillen @ De Boerderie gaat alleen door wanneer de temperatuur aangenaam genoeg is en het niet regent. Op de echte zomerse dagen dus. Heb je een arrangement gereserveerd, een voorschot betaald en het kan toch niet doorgaan omwille van het weer? Dan kan je ofwel je reservatie verplaatsen, ofwel betalen wij het voorschot terug. Geen risico voor jou dus. Bij annulatie om andere redenen kan de reservatie éénmalig gratis verplaatst worden.

Chillen @ De Boerderie: Breakfast & more

Line

Vanaf 9.15 u ben je welkom op De Boerderie voor een royaal ontbijt: glaasje prosecco, vers fruitsap, koffie & thee à volonté, spek met eieren, een gebakje of fruitje en een ruim assortiment broodjes en beleg. Daarna zoek je je plaatsje rond het zwembad, in de tuin, waar je wil. Genieten en tot rust komen is de enige boodschap.
Rond 13.00 u krijg je een aperitiefje en serveren we een lichte lunch en om 17.00 u sluiten we af en ga je lekker ontspannen weer naar huis.

Data:

Zaterdag 5 augustus 2017
Dinsdag 15 augustus 2017

Kostprijs: 50,-€ per persoon.
Inbegrepen: ontbijt, verblijf, aperitief, lunch
Niet inbegrepen: extra dranken, eventuele extra's zoals een massage


Prive Sauna Dompelbad

Line

Chillen @ De Boerderie: Sun & BBQ

Line

Je komt aan op De Boerderie rond 14.00 u en krijgt een lekker welkomstdrankje naar keuze. Daarna geef je je over aan de 'dolce far niente': genieten van de zon in één van de ligzetels, beetje zwemmen, beetje rondwandelen in de tuin of rondhangen in een hangmat. Om 18.00 krijg je een aperitiefje en tegen 19.00 word je aan tafel uitgenodigd voor een lekkere barbecue. Gezellig met zijn allen aan de lange tafel onder de bomen. Rond 22.00 u sluiten we af en kan je lekker ontspannen en voldaan weer naar huis.

Data:

Zondag 6 augustus 2017
Zaterdag 12 augustus 2017

Kostprijs: 50,-€ per persoon
Inbegrepen: drankje bij aankomst, aperitief, verblijf, bbq
Niet inbegrepen: extra dranken, eventuele extra's zoals een massage

Prive Sauna Dompelbad
---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo