---
Prive Sauna en B&B Limburg
WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Gastenboek

Line

17/05/2015

Ons huwelijk was een spetterend feest, dit kon niet beter, super! Al die liefde die jullie uitstralen in de dingen die jullie doen, hoe jullie alles voorbereiden, het eten in de open keuken. Een warm onthaal, een familiale gezelligheid, ja...daar zijn geen woorden voor. Jullie beiden zijn een super lief koppel wat alles geeft met warmte uit jouw hart. We zien jullie binnenkort zeker en vast terug. Wij bedanken jullie voor alles.

Angela & Yvo

Line

10/02/2015

We hebben heerlijk genoten van het ontbijt in de boerderie! Héél goed ontvangen door de gastvrouw. Gezellige babbel met Giancarlo. We komen zeker terug.

Jef & Simonne

Line

25/01/2015

"La vie est belle", dat werd hier nog maar eens duidelijk, geweldige sauna, vooral buiten was het genieten met een pakje sneeuw, de kamer vuur gaf vuur, de massage was echt top!!! Wij komen terug, zeker weten! Het enthousiasme van de gastheer en gastvrouw was aangenaam!

Ellen & Rudi uit Beerse

Line

29/08/2014

Thank you very much for your warm hospitality. We cycled a long way to find you! The room was very beautiful and comfortable and the breakfast delicious. We enjoyed the friendly atmosphere.

Cheers, the Canadian fietsers
Marina & Wayne

Line

18/07/2014

Genoten van een weekendje "zuiderse rust"! En een fantastisch ontbijt met fantastische eigen producten. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel!

Betty & Michel

Line

25/06/2014

Heerlijk genieten hier: super ruim bamboo-bed, zalige regendouche, ongelooflijk lekker (gekruid) ontbijt en...zo'n ruime parking! Een plek om zeker nog eens terug te komen! Bedankt voor jullie gastvrijheid en de hartelijke ontvangst!

Ann & Tom

Line

13/04/2014

Wat een warme mensen, héél vriendelijk! Het was een tip-top verblijf! De wellness was enorm mooi en gezellig! Alles zo proper, de mensen hier zijn helemaal relaxed. Het ontbijt was zoals de rest geweldig! Echt een hele grote aanrader! We komen zeker en vast eens terug, zelfs al wonen we zo dichtbij!

Liefs Kim & Wim

Line

14/02/2014

Vandaag...10 jaar getrouwd komen wij "super" ontspannen thuis na een zalige massage, sauna, perfect verblijf,...
en gaan we er nog minstens zoveel jaren aan verder breien! We komen zeker nog een keertje terug!

Bedankt voor de geweldige gastvrijheid.

Katrien & Nico

Line

16/11/2013

Het was een prachtverblijf. Supervriendelijk en plezant onthaal. Met sauna en wellness was het volledig af. Echt wat we nodig hadden. Volledig tot rust komen...geweldig!

Zeker voor herhaling vatbaar. DANKUWEL

Jan & Mini

Line

08/06/2013

Bedankt voor de hartelijke "Italiaanse" ontvangst! De sauna was puur genieten, bijna in slaap gevallen in de "zalige" lounge zetel buiten. Een rustige nacht in een "hemels" bed en een "lekker" ontbijt met verse confituur en "heerlijke" slaatjes. Dan nog niet gesproken van de "heerlijke" zonnige namiddag aan het zwembad! Veel "heerlijk" en "zalig", maar ik kan het niet anders omschrijven! Het was een leuke verjaardag/vaderdag! We komen zeker terug!

Fanny & Danny

Line

03/03/2013

We zijn weer helemaal "zen"...Het heeft ons ongelooflijk goed gedaan. Elk plekje wat we gezien hebben, was charmant. Petje af! Alles straalt rust en genieten uit.

Ons zie je nog terug. Vele groetjes en bedankt!

Ann & Frankie

Line

04/11/2012

Het was een super gezellig weekend, we hebben ons heerlijk kunnen ontspannen. We waren zo aan het genieten dat ze ons 2x hebben moeten komen roepen omdat de tijd zo snel voorbij vloog. De massage was heerlijk en de sauna was adembenemend. Het eten was elke keer tot in de puntjes verzorgd zodat we elke avond met een goed gevuld buikje konden gaan slapen.

Ilse & Steven

Line

30/04/2012

We kwamen verwilderd aan na 75km fietsen...Toch werden we ook in de late uurtjes nog héél vriendelijk ontvangen, verwarming aan, prachtige kamer! Ze hadden het bad nog net niet laten vollopen!

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst, het lekkere ontbijt en de toffe babbel.

Barbara & Koen

Line

28/01/2012

We willen jullie zéér hartelijk bedanken voor de ontzettend lieve gastvrijheid, de zalige massage en de bijzonder mooie en gezellige wellness-ruimte!
...Chase the dream!...We nemen deze bijzondere ervaring mee!

Katrien & Marco

Line

11/11/2011

TOPVERBLIJF-TOPONTVANGST-TOPONTBIJT-TOPMASSAGE-TOPSAUNA

Al weken keek ik uit naar ons (2de)verblijf hier in "de boerderie" en helemaal terecht...We hebben weer fantastisch genoten en heerlijk geslapen. We gaan superrelaxed terug naar huis toe en...ik kijk al terug uit naar de volgende keer!

Bernadette & Dirk

Line
---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo