---
Prive Sauna en B&B Limburg
WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Over Elise, gezondheidstherapeut

Line

Elise Vanaudenhove is opgeleid aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Ze behaalde met beste resultaat van de klas het getuigschrift voor gezondheidstherapeut en volgde er ook de opleiding herborist of kruidendeskundige.

Daarnaast volgde ze allerlei bijscholingen zoals de opleiding NRT (Neuro Reactieve Technieken of kinesiologie) bij Viola vzw, een tweejarige opleiding Shiatsu bij Surya, de inleidende en gevorderde NST (Neurostructural Integration Technique) cursus bij Jan Berx en Michael Nixon, een aromatherapie basisopleiding bij Chi in Nederland, basis Pilates instructor,...

Alle technieken en inzichten uit deze verschillende opleidingen komen aan bod in haar multitherapeutische benadering, op maat van het specifieke probleem van de klant. Daarnaast put ze vooral uit haar eigen levenservaring (ze heeft een hele weg afgelegd) en de interactie met haar klanten.

Elise begeleidt je op een liefdevolle manier op je zoektocht naar je ware zelf, je geluk en je gezondheid.

Persoonlijke begeleiding

Line

Via een uitgebreid intake gesprek en kinesiologische testen gaan we na waar precies de kern van de klachten en probleemgebieden liggen en wat hun mogelijke oorzaak kan zijn. Daarna wordt op jouw maat een therapieplan opgemaakt. Hierbij gebruiken we verschillende technieken en benaderingen:

Stap voor stap word je begeleid in het terug opbouwen van je gezondheid, je kracht, je stressbestendigheid. Afhankelijk van hoe snel je hierin vooruitgaat zijn een aantal sessies nodig voordat je je eigen welzijn, gezondheid en geluk terug in de hand hebt.

Prijzen:
Intake gesprek van ongeveer 90': 80 euro
Normale consultatie van ongeveer 60': 60 euro
Korte consultatie van ongeveer 30': 35 euro

Behandelingen

Line

Binnen de natuurgeneeskunde werken we multi-therapeutisch, dit wil zeggen dat we verschillende therapieën gaan inzetten die elkaar aanvullen. Je kan kiezen voor een persoonlijke begeleiding waarbij de verschillende technieken in functie van jouw specifieke noden worden ingezet of een aparte behandeling boeken. Soms is dit een fijne manier om de eerste stap te zetten. Hieronder vind je een overzicht met een beetje uitleg, de duur van de behandeling en de prijzen.

Een behandeling reserveren kan via info@deboerderie.be of op 011/40/2737

Shiatsu massage

Line

Shiatsu of drukpunt massage is een eeuwenoude techniek die uit het verre Oosten komt en aanleunt bij de accupunctuur. Door het drukken van de verschillende meridianen worden energieblokkades opgeheven. De energie kan terug vrij door het lichaam stromen, waardoor het terug beter kan ontgiften en zichzelf herstellen. Het is tevens een uitstekende techniek om gespannen mensen tot ontspanning te brengen. Een ideale eerste stap om terug te leren ontspannen

Massage van 60': 60 euro

Consult emotionele bevrijding

Line

Tijdens deze sessie ga je op zoek naar negatieve emoties die zich hebben vastgezet en die je persoonlijke groei en je geluk in de weg staan. Zowel de bloesemremedies als de EFT techniek helpen je om deze innerlijke saboteurs los te laten en terug aan de zonnige kant van jezelf te komen. EFT is de afkorting van "Emotional Freedom Technique". De naam zegt het zelf, het is een simpele techniek waarmee negatieve emoties, fobieën, angsten, vastzittende traumatische herinneringen kunnen opgeruimd worden. Tijdens het consult pakken we de ergste negatieve emoties aan, je krijgt daarna de techniek aangeleerd zodat je thuis verder aan de slag kunt en kan werken aan je eigen transformatie.De verschillende bloesemremedies die in deze therapie worden gebruikt werken elk in op een bepaalde gemoedstoestand. Ze helpen je negatieve emoties om te zetten in positieve. Bloesemtherapie is ideaal voor mensen die met negatieve emoties worstelen, stress of angsten. Samen met EFT vormt ze een ideale tandem om je te helpen deze te overwinnen.

Via vraagstelling, kinesiologie en op het gevoel zoeken we uit welke bloesems op dat moment voor jou van toepassing zijn. Het is een zeer veilige, zachte en toch efficiënte therapie .

Eerste consult van ongeveer 60': 60 euro
Opvolgconsult van ongeveer 30': 35 euro

Lymfedrainage

Line

Lymfedrainage is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert, de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert, de organen beter doet werken en de celvernieuwing bevordert. De massage volgt de stroming van het lymfevocht en wodrt met vastgelegde bewegingen uitgevoerd. Het is een zeer zachte, pulserende massagetechniek die tevens zorgt voor een diepe ontspanning. De repetitieve bewegingen wiegen je als het ware in een sluimerslaap, even weg van de drukte van elke dag.

Massage van 90': 80 euro
350 euro voor een reeks van 5

Voetreflexologie

Line

PodoSegmentaleReflexologie of voetreflexologie is een vorm van massage waarbij de voet en vooral de voetzolen diepgaand wordt gemasseerd. Omdat de voetzool reflexpunten vanuit het hele lichaam bevat, worden zo alle delen van het lichaam extra geactiveerd. De behandeling zelf kan bij momenten vrij pijnlijk zijn, maar achteraf loop je op wolkjes! Deze behandeling kan ondersteunend gebruikt worden bij de behandeling van diverse klachten of nog beter, preventief, zodat je in goede gezondheid blijft!

Voetreflex 60': 60 euro
Voetreflex 30': 35 euro

Oorkaarsen behandeling

Line

Een oorkaarsen behandeling duurt ongeveer drie kwartier: je krijgt eerst een shiatsu massage van hoofd, schouders en nek, met speciale aandacht voor de oren. Daarna wordt de oorkaars aangebracht. Dit is een buisje van met bijenwas geïmpregneerd papier en wordt aan het uiteinde in brand gestoken. Hierdoor wordt je helemaal afgesloten van de buitenwereld, de geluiden van de brandende oorkaars werken zeer rustgevend en geven een zeldzaam gevoel van geborgenheid. Bovendien werkt de kaars zuiverend en is ze zeer doeltreffend om verlichting te brengen bij verkoudheden en verstopte neus.

Kostprijs: 60 euro

Relaxatietherapie

Line

Door aanhoudende stress kan je in een situatie terecht komen waarbij je nog nauwelijks of helemaal niet meer kan ontspannen. Je slaap is niet meer verkwikkend en je voelt je voortdurend min of meer opgejaagd.Tijdens de relaxatie therapie leer je terug hoe je moet ontspannen, voel je weer wat het is om ontspannen te zijn. Je leert beter omgaan met stress situaties en deze vanuit een ander perspectief te bekijken, zodat ze minder vat op je krijgen. Daardoor sta je sterker en vooral ook soepeler in het leven. Je leeft lichter, ziet weer de zonnige zijde van het leven.We werken met verschillende technieken, die je ondergaat of zelf leert toe te passen. Dat kan massage zijn, aromatherapie, meditaie, visualisatie, bloesemtherapie etc…Na één of meerdere sessie voel je hoe je meer en meer grip krijgt op je gedachten, je emoties, hoe je beter en beter terug tot ontspanning komt. Kortom, hoe je weer mester wordt van je leven.

Sessie van ongeveer een uur: 60 euro

Ontspannende lichaamsmassage met aromatherapie

Line

Voor we aan de massage beginnen, kies je eerst uit 5 aroma’s deze die je het meeste aanspreekt. Alle aroma’s hebben een ontspannende werking, maar deze die voor jou het aangenaamste is, heeft op dit moment op jou het grootste effect. De etherische olie wordt in een verstuiver aangebracht, zodat de behandelkamer heerlijk naar jouw favoriete geur gaat ruiken. Bovendien wordt ook de massageolie met deze geur verrijkt. De etherische olie kan dan op twee manieren haar werk doen, enerzijds via de geur en de reukhersenen, anderzijds door opname via de huid.Het volledige lichaam wordt met een combinatie van verschillende massagetechnieken tot ontspanning gebracht. Gedurende een uur geniet je dus van de lekkere geur in combinatie met het deugddoende effect van de massage.Het door jou gekozen flesje krijg je mee naar huis waar je het kan gebruiken om te verstuiven, in het bad, in huidcrèmes etc… De geur zal je elke keer terugbrengen naar de zalige ervaring van de massage.

Massage van 60': 75 euro, inculsief flesje etherische olie

---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo