---
Prive Sauna en B&B Limburg
WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Natuur

Line

Wanneer je aankomt op De Boerderie, zal je onmiddellijk merken dat de Natuur hier heel aanwezig is.

Met haar tuin van ruim anderhalve hectare en gelegen aan de rand van velden en bos, biedt De Boerderie een welkome verademing aan allen die Moeder Natuur door omstandigheden in het dagelijks leven moeten missen.

image

Wandelen en/of fietsen

Line

Of je nu vanuit De Boerderie zelf vertrekt of eerst een eindje met de auto rijdt, je kan heerlijke wandelingen maken in onze Limburgse Kempen.

Onze gasten die liever niet te voet gaan kunnen ofwel zelf fietsen meebrengen ofwel fietsen huren bij de toeristieche dienst voor 10,- euro per dag om de prachtige fietsroutes te verkennen in onze buurt. We adviseren je graag over te volgen routes en bezienswaardigheden die je onderweg kan tegenkomen. Je kan hier een fietskaart hier of een splinternieuw exemplaar aankopen zodat je vanaf nu altijd weet waar terecht met de fiets in Limburg.

Image

Tuin

Line

Het is heerlijk kuieren op mooie dagen in onze anderhalve hectare grote tuin. We streven ernaar mensen dichter bij de natuur te brengen en onze tuin is dus geen toontuin waar je netjes op de paden moet lopen.

Onze tuin is een leeftuin, waar op het grote grasperk kan gevoetbald worden, waarin naar hartelust verstoppertje kan gespeeld worden, waar je in de zomer heerlijke frambozen en bessen kan plukken en eten zoveel je wil, waarin je vele hoekjes vindt waar je stilletjes kan wegkruipen om een boekje te lezen, een dutje te doen of gewoon te genieten in één van de hangmatten, buitenbedden of op één van de bankjes. Enjoy!

image
---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo