---
Prive Sauna en B&B Limburg
Wellness

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Massages, Therapie en Coaching

Line

De Boerderie biedt je nog veel meer om te ontspannen en tot jezelf te komen dan de privé sauna alleen.
Hieronder vind je alvast een lijstje met heerlijke massages om jezelf eens lekker te verwennen en helemaal tot ontspanning te komen. Om het af te maken, kan je nog een huidverzorgende scrub toevoegen.

Verder kan je bij ons ook terecht voor de iets diepgaandere, therapeutische behandelingen of voor een persoonlijke coaching.

Een overzicht van wat wij u allemaal bieden:

Image Module
Image Module

Ontspannende en verzorgende massages

Line

ONTSPANNENDE LICHAAMSMASSAGE

Met een licht geparfumeerde, huidverzorgende olie worden spieren losgemasseerd, spanningen weggewerkt. Onze massage oliën zijn 100% natuurlijke, hoogwaardige, verzorgende vette oliën, zoals arganolie, jojobaolie, amandelolie, druivenpitolie en andere. Daaraan worden eveneens 100% natuurlijke kwalitatieve etherische oliën toegevoegd om de ontspannende werking te verdiepen. De ervaren handen van onze masseuses zorgen voor een diepgaande, ontspannende wellness ervaring. Er worden verschillende technieken gecombineerd voor een complete relaxatie en herbronning.

Massage van 60': 60 euro
_________________________________________________________________________________________

RUG-, HOOFD-, SCHOUDER-, EN NEK MASSAGE

Tijdens deze korte massage worden de spieren van de rug, schouders en nek losgemasseerd met een licht geparfumeerde, huidverzorgende olie. Verschillende massagetechnieken (Zweedse massage, shiatsu, NST, craniosacraal therapie) worden hierbij gecombineerd en extra aandacht gaat uit naar die zones die zeer gespannen zijn.We eindigen met een massage van hoofd en nek, de uitgelezen zones waar spanning en stress zich opstapelt. Met een licht hoofd en ontspannen schouders kan je er weer even tegen!

Massage van 30': 30 euro
_________________________________________________________________________________________

ZACHTE ENERGETISCHE MASSAGE
Bij deze massage ligt de nadruk op de ontspanning. Met vooral zachte strijkbewegingen, wordt het lichaam gestimuleerd om spanning los te laten. Dit heeft een harmoniserend effect. Je laat je meevoeren door de zachte bewegingen en komt in een diepe ontspanning waardoor je lichaam zichzelf kan regenereren en spanningen en ballast afvoeren.

Massage van 60': 60 euro
_________________________________________________________________________________________

KAARSMASSAGE

Bij deze massage heb je de keuze uit drie verschillende geuren. Je kiest eerst je geur, waarna de betreffende kaars wordt aangestoken. De brandende kaars vult alvast de ruimte met de lekkere geur die jij gekozen hebt. Daarna wordt het gesmolten kaarsvet gebruikt om een volledige lichaamsmassage te geven, de warmte geeft nog een extra ontspanning en het kaarsvet nog een extra lichte scrub. Na een uur sta je helemaal relaxed en met een zijdezachte huid op van onze massagebank.

Massage van 60': 60 euro
________________________________________________________________________________________

HOTSTONE MASSAGE

We beginnen met een eerste massage van je lichaam met een huidverzorgende, neutrale olie, waarna we de massage verdiepen door te masseren met verwarmde basaltstenen. Door tegelijk warme stenen op bepaalde energiepunten te leggen verdiepen we de ontspanning nog. Door de warmte stimuleren de stenen sterk de doorbloeding en bovendien hebben ze een ontzurende werking.

Massage van 60': 60 euro


Nog beter in combinatie met de sauna of in ons verwendag arrangement!

---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo